kunst en kunstenaars in en uit de Krimpenerwaard

Jubileumexpositie Fotogroep Krimpen

09-09-2021 tot 08-11-2021 Exposities
Adres:Nachtegaalstraat 8 / /Krimpen aan den IJssel

Jubileumexpositie Fotogroep Krimpen (FGK) in  ontmoetingscentrum De Tuyter in Krimpen aan den IJssel. De FGK bestaat dit jaar 10 jaar en heeft op dit moment 31 leden.

Vanaf zaterdag 11 september 2021 is  in het ontmoetingscentrum De Tuyter in  Krimpen a/d IJssel de jubileum expositie van de Fotogroep Krimpen te zien. In het kader van het 10-jarig bestaan mogen we een selectie van ons werk tentoonstellen in De Tuyter.

Het thema van de expositie is ‘één beeld zegt meer dan duizend woorden’. De leden hebben de beste foto’s in kunnen insturen. Hieruit is een selectie gemaakt met een diversiteit aan onderwerpen en technieken.

De opening staat nu gepland op 11 september 2021 om 16.30 uur. Deze datum valt samen met 'opening cultureel seizoen Krimpen' waar o.a. Open Monumentendag en Open Huis Tuyter (onderdeel van cultuurroute) onder vallen.

De expositie is tot 8 november te zien tijdens de openingstijden van De Tuyter en is vrij toegankelijk.  Op de balie ligt een catalogus om tijdens de expositie in te kijken voor extra informatie.  Tevens ligt er een QR code van de catalogus. Met deze code is de catalogus te downloaden op de mobiele telefoon.

www.fotogroepkrimpen.nl