kunst en kunstenaars in en uit de Krimpenerwaard

Kunstexpositie en natuurbeleving op de Zaag

16-11-2018 tot 19-11-2018 Exposities
Adres:Zaag 55 /2931 LD /Krimpen aan de Lek

Het eiland de Zaag ligt in een zoetwatergetijde gebied. Dat dergelijke gebieden zeldzaam zijn in Europa, daar staan we in de Krimpenerwaard niet echt bij stil. Kunstcollectief Stuwart wil de bezoeker meevoeren door dit bijzondere natuurgebied. Zo kunt u wandelen met de boswachter en allerlei weetjes over de lokale flora en fauna horen. Leo Jongenotter neemt de bezoeker mee in zijn zalmschouw, waarmee de Lek vroeger veel bevaren werd, toen er nog zalm te vissen was.

Daarnaast zal in de expositieruimte van Zaag 55 het veelzijdige werk van Stuw-Art te zien zijn, met als thema Zoetwatergetijdekunst. U kunt hier ronddwalen tussen schilderijen, foto’s, beeldhouwwerk en meer onder het genot van een drankje en zelfgemaakte hapjes. Het evenement, georganiseerd door Stuw-Art, wordt gesteund door Stichting Deick en Zaag 55.

De feestelijke opening vindt plaats op 16 november om 19.00 uur. Op zaterdag 17 en zondag 18 november zal de expositie te bezoeken zijn van 10.00 tot 17.00 uur. U bent van harte welkom!