kunst en kunstenaars in en uit de Krimpenerwaard

Oost West Kunstwaard Best, Streekmuseum Krimpenerwaard

12-09-2020 tot 03-01-2021 Exposities
Adres:Streekmuseum Krimpenerwaard IJsseldijk 312 /2922 BM /Krimpen aan den IJssel

DE EXPOSITIE IS VERLENGD t/m 2 JANUARI.

In het Streekmuseum Krimpenerwaard is een expositie van vier kunstenaars uit de Krimpenerwaard: Jannie van Essen uit Schoonhoven, Nora van Krimpen uit Krimpen a/d IJssel, Ina Verkaik uit Lekkerkerk en Anneke Slappendel uit Ouderkerk a/d IJssel. Oost West Kunstwaard Best laat de Krimpenerwaard zien door de ogen van deze kunstenaars. De kunstenaars zijn alle vier aangesloten bij de Vereniging Krimpener Kunstwaard. De expositie is te zien t/m 2 januari.

Openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag, van 11.00 – 17.00 uur en zaterdag van 13.00 – 17.00 uur.
Adres: IJsseldijk 312, Krimpen aan den IJssel.

Oost West Kunstwaard Best
De Krimpenerwaard; een landschap met vele gezichten. Van oost naar west: dorpen vol historie, boerderijen, molens, weilanden met koeien, natuurgebieden en rivieren. Wie heeft zich niet verwonderd over het rijke landschap? Vier kunstenaars, allen uit de Krimpenerwaard, laten zich ook verwonderen door de natuur die de Krimpenerwaard biedt. Alle vier maken zij werken die geïnspireerd zijn op het landschap om hen heen. Alle vier met een andere blik, wat zorgt voor een grote diversiteit, net zo divers als de natuur en het landschap van de Krimpenerwaard.

In een interview met de Lokale Omroep Krimpen vertelt Ina Verkaik over deze expositie. Klik op de link om het interview te bekijken.

Kijk om je heen en laat je verwonderen!