kunst en kunstenaars in en uit de Krimpenerwaard

Sinterklaas in het Nederlands Zilvermuseum

19-11-2023 tot 04-12-2023 Workshops/cursussen
Adres:Nederlands Zilvermuseum, Kazerneplein 4 /2871 CZ /Schoonhoven

Benieuwd naar waar Sinterklaas slaapt terwijl hij in Nederland is? Bezoek zijn slaapkamer In het Zilvermuseum! Wel zachtjes praten, hoor. We willen hem natuurlijk niet wakker maken…

De slaapkamer van Sinterklaas is gratis te bezoeken van zondag 19 november tot en met zondag 3 december in het Zilvermuseum met ouder(s) of verzorger(s). Reserveren is niet nodig.

Sinterklaas heeft een gaatje gevonden in zijn agenda om een bezoek te brengen aan het Nederlands Zilvermuseum! Op zaterdag 25 november om 13.30 uur, is Sinterklaas in de Zilverlounge voor een Meet & Greet. Kinderen kunnen een handje schudden, hun wensen voor Pakjesavond alvast doorgeven of op de foto. De Zilverlounge is gratis toegankelijk.

Ga voor of na de ontmoeting met Sinterklaas aan de slag in de Zilverwerkplaats met het maken van een ring of geniet nog even na in de Zilverlounge met warme chocolademelk en speculaas. Zie het arrangement hierboven.

Maak je bezoek nog leuker met het Sinterklaasarrangement voor 7,50 per kind (onder begeleiding van een betalende volwassene, zie entreeprijzen bij Bezoek). Het arrangement bevat een speurtocht, een ring om te maken in de Zilverwerkplaats en chocolademelk met wat lekkers.