kunst en kunstenaars in en uit de Krimpenerwaard

Vraag en aanbod

Garageverkoop bij Marian van Buren op 7 mei 2022

Ik moet uit mijn atelier, vanwege sloop. Vandaar dat ik spullen te koop heb.
Vanaf 10.30 uur Het adres van mijn atelier is:Kerkweg 18 in Lekkerkerk, 06 – 101 797 54 (kan ook op een andere dag op afspraak)

Te koop zijn onder andere:                                                           

* Gispen bureau (rood)

* 2 Schildersezels (o.a. Windsor & Newton)

* Diverse aluminium wissellijsten zilverkleurig  o.a. 58,5 x 74 cm

* Diverse houten lijsten

* Elektrische radiator (1-plaats-verwarming)    

* Elektrische hete luchtkachel

* Diverse stoelen

* Zinken teil

* Stofzuiger

* Verstraler (lamp op statief)

* Tafeltjes

* Krukje (retro)

* Barkruk

* Hoge houten ladder

* Hout

* Bureaulamp zwart

* Grote blauwe houten kist

* Kapstok retro

* Tafel

* Tegelsnijder

* Fotosnijder

* Diverse materialen

* en natuurlijk ook schilderijen ….!

 

EXPOSITIEMOGELIJKHEDEN

GOUDERAK

Bibliotheek Gouderak
Voor iedere amateurschilder die zijn of haar creaties weleens zou willen laten zien aan een groot publiek, biedt de bibliotheek Krimpenerwaard de mogelijkheid om een kleine expositie in te richten in een van de vestigingen. Heb je interesse om dit in de bibliotheek Gouderak te doen, dan kan je contact opnemen met Ger Goud: gergoud1@gmail.com of telefonisch 06 20 36 82 33.

 

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL

De Tuyter
De vereniging organiseert namens de gemeente Krimpen a/d IJssel exposities in ontmoetingscentrum De Tuyter in Krimpen a/d IJssel. Kunstenaars kunnen zich aanmelden via info@kunstwaard.nl. Het bestuur bepaalt de uitnodiging voor de exposities. 

KRIMPEN AAN DEN LEK

Cultuurhuis Krimpen aan de Lek
Het Cultuurhuis fungeert als een gemeenschapscentrum met meerdere voorzieningen op het gebied van kunst en cultuur, wonen, welzijn, educatie en zorg onder één dak. Wij hebben naast een expositiewand ook 2 vitrinekasten waarin bijvoorbeeld beelden e.d. geëxposeerd kunnen worden. De tijdsduur van een expositie kan variëren van 2 tot 6 maanden. Heb je interesse om in het Cultuurhuis te exposeren? Stuur een mail naar i.lima@cultuurhuiskrimpenaandelek.nl.

OUDERKERK AAN DEN IJSSEL

Bibliotheek Ouderkerk
Voor iedere amateurschilder die zijn of haar creaties weleens zou willen laten zien aan een groot publiek, biedt de bibliotheek Krimpenerwaard de mogelijkheid om een kleine expositie in te richten in een van de vestigingen. Voor de bibliotheek Ouderkerk kan je een mailtje sturen naar: gblok@debibliotheekkrimpenerwaard.nl.
 

STOLWIJK

Cultureel Centrum Het Kwartier
Het Kwartier is een multifunctioneel gebouw met verschillende ruimtes en veel activiteiten op het gebied van cultuur (muziek, toneel, cabaret). In de zalen worden periodiek wisselexposities vertoond van regionale kunstenaars. Deze exposities hebben voornamelijk betrekking op schilderkunst en fotografie. De tijdsduur van de exposities loopt momenteel uiteen van 3 maanden tot een half jaar. Contact: Jaap Uittenbogaard, jaap.uittenbogaard@telfort.nl, 06-53769530.