kunst en kunstenaars in en uit de Krimpenerwaard

Expositie Wat een jaar!

DE TUYTER IS TOT NADER ORDER GESLOTEN
 

Dit jaar geen grootschalige evenementen zoals Kunststroming, drukke openingssessies en groepsbijeenkomsten. Om kunst en kunstenaars een podium te bieden zijn we gestart met de online groepsexpositie Wat een jaar!. 

Wat maakt dit jaar uitzonderlijk: 75 jaar bevrijding, milieuproblematiek, racisme of de coronacrisis. Of is het voor jou een jaar van bezinning en neem je je eigen onderwerpen onder de loep. Kunstenaars laten zien wat hen dit jaar heeft bewogen of geïnspireerd op doek, in een beeld of in een gedicht. Omdat het thema Wat een jaar! uitdrukkelijk verbonden is met het jaar 2020 plaatsen we uitsluitend werken die in dit jaar zijn gemaakt.

Van 9 december 2020 tot  6 april 2021 zijn een kleine 30 kunstwerken ‘life’ te zien in Ontmoetingscentrum De Tuyter aan de Nachtegaalstraat 8 in Krimpen aan den IJssel.

Op verschillende wijze laten kunstenaars in deze tentoonstelling zien wat dit bijzondere jaar 2020 voor hen betekent.

Tot het eind van de expositie is de fotogalerij Wat een jaar! ook nog te bekijken op de website en op de Facebookpagina van de vereniging. 

Voor openingstijden van De Tuyter zie de webstite van De Tuyter: tuyter.nl/contact/ of tuyter.nl. Om teleurstellingen te voorkomen heeft het de voorkeur om een afspraak te maken. Het maken van een afspraak kan telefonisch of via het contactformulier van De Tuyter.

Kijk hier hoe de expositie werd ingericht.