kunst en kunstenaars in en uit de Krimpenerwaard

Exposities in de Hoge Vierschaar

Van 1 april tot 13 juni 2019 is De Hoge Vierschaar in Schoonhoven opengesteld voor exposities van de vereniging Krimpener Kunstwaard. Er kunnen ca. 20 schilderijen en enige 3D werken tentoongesteld worden. 

De Hoge Vierschaar (middeleeuws gewelf onder het oude stadhuis) in Schoonhoven is een prima locatie midden in het centrum van de stad waar veel publiek komt. Verder gaan we er kleine activiteiten organiseren zoals een workshop en of masterclass, een lezing/presentatie over kunst en een open dag schilderen voor iedereen langs de oude gracht in Schoonhoven. 
De vereniging heeft een subsidie gekregen om dit te organiseren met als voorwaarde dat alle activiteiten voor iedereen toegankelijk zijn en dat we een zo’n breed mogelijk publiek proberen te bereiken. Om dit alles van de grond te krijgen, hebben we kunstenaars nodig die mee willen helpen om dit te organiseren. Exposeren en deelnemen aan activiteiten zijn gratis. Je kunt je individueel aanmelden of met anderen samen. Je moet wel lid zijn van onze vereniging of dat worden.

Een goed moment om de ruimte en de mogelijkheden te bekijken is tijdens de Algemene Ledenvergadering op dezelfde locatie op woensdag 20 februari om 20.00. Je kunt je dan ook opgeven als deelnemer aan de werkgroep of belangstellende voor een expositie.