kunst en kunstenaars in en uit de Krimpenerwaard

KUNST KIJKEN - KUNST LATEN ZIEN

Laat je vlag wapperen op Open Monumentendag 2020!

Voor alle leden stellen wij een vlag ter beschikking om op 12 september a.s. hun werk te laten zien aan de inwoners van de Krimpenerwaard. Op die dag zijn er vanwege Open Monumentendag meerdere evenementen en openstellingen waarvoor mensen op pad zullen gaan. Hoe leuk is het als er onderweg ook KUNST uit de eigen regio te zien is!

Met een vlag aan/bij je huis of atelier is de boodschap duidelijk: vandaag kun je hier kunst kijken! Je kunt je werken voor je raam, in de tuin of zo mogelijk ook binnen laten zien en hiermee reclame maken voor je kunstactiviteiten. Wie een ruim atelier heeft kan dit op monumentendag tevens open stellen voor een collega-kunstenaar. De vlag is multifunctioneel; hij is ook bij volgende gelegenheden te gebruiken.

We doen je hiervoor de volgende aanbieding: een tweezijdig bedrukte weerbestendige vlag van 50 x 50 x 100 cm, die je aan een vlaggenstok (niet meegeleverd) kan hangen en die er zo uit gaat zien:Binnenkort wordt gestart met de publiciteit voor Open Monumentendag. Daarbij wordt vermeld dat onze vereniging van de partij is met deze kunstzinnige actie. We zorgen natuurlijk ook voor promotie via de lokale pers en Facebook.

Wil je meedoen en een vlag bestellen? Stuur dan snel - uiterlijk 18 juli – een mailtje naar info@kunstwaard.nl. We kunnen deze actie alleen realiseren als er minimaal 35 inschrijvingen zijn. We vragen je een bijdrage van slechts € 7,50 per vlag. Hiervoor sturen we je later een nota.