kunst en kunstenaars in en uit de Krimpenerwaard

Kunststroming 2021

Nu het er op gaat lijken dat Kunststroming dit jaar op 10-11-12 september kan doorgaan, nodigen we jullie uit om - mocht je je eerder niet hebben aangemeld - alsnog mee te doen met de expositie.

We besluiten uiterlijk 1 juli of we de voorbereidingen gaan voortzetten. We doen dan ons uiterste best om er een fantastisch evenement van te maken! Voor deelname is nodig dat je akkoord gaat met de (geactualiseerde) voorwaarden en voor 1 juni een berichtje stuurt naar kunststroming@kunstwaard.nl. Je ontvangt dan direct een aanmeldingsformulier. De voorwaarden vind je hier.

Ben je niet bekend met de locatie waar KS2021 plaatsvindt? Kijk eens op GOUDasfalt.nl. Je vindt ook filmpjes van het terrein op YouTube, en hierbij een filmpje van de ruimte onder het zonnedak.

Zowel voor grote als kleine kunstwerken is de semi-open ruimte onder het zonnedak een prima alternatief. Omdat we niet weten of de binnenruimtes t.z.t. toegankelijk mogen zijn, raden we je aan om in te schrijven met werken die weerbestendig zijn.