kunst en kunstenaars in en uit de Krimpenerwaard

Wat een jaar! uitnodiging expositie

Kunststroming 2020 is uitgesteld, daarom is de website van Kunststroming opengesteld voor de expositie Wat een jaar!.

We leven in een bijzondere tijd met veel zorgen over hoe het verder zal gaan. Ontmoetingen, grootschalige evenementen, drukke openingssessies, groepsbijeenkomsten enzovoort kunnen voorlopig niet. Toch biedt deze tijd ook kansen en inspiratie. Kunstenaars voelen de tijdgeest goed aan en weten dat mooi te verwoorden en uit te beelden. Dat zou wel eens tot een bijzondere expositie kunnen leiden!

Net als voorgaande jaren willen we ook dit jaar eindigen met een groepsexpositie, als het kan in december in De Tuyter in Krimpen aan den IJssel. Wat zou toepasselijker zijn dan tijdens deze expositie jullie beleving van dit uitzonderlijke jaar 2020 te laten zien. Op doek, in een beeld, op een foto, in een gedicht, op welke manier dan ook... Je kunt er nu al mee beginnen, misschien ben je er al mee bezig, of wacht je liever even...

We nodigen je uit om je idee of een foto van je werk in te sturen naar info@kunstwaard.nl.  We zijn gestart met een 'groeigalerij' op Facebook en op onze website (kijk HIER) en vragen je later of je wilt exposeren. Kenners weten inmiddels dat in De Tuyter niet alles mogelijk is: werken moeten plat zijn om te kunnen hangen en klein (i.v.m. de vitrines) als ze driedimensionaal zijn. Maak je gebruik van Facebook: deel alvast je idee├źn en je vorderingen!

We zien hier graag zoveel mogelijk kunstenaars aan meedoen en daarom geldt deze uitnodiging ook voor deelnemers die geen lid zijn van onze vereniging. Deel dit bericht dus met iedereen die hier plezier aan kan beleven.

We kijken uit naar de resultaten, veel succes!