Kunst en kunstenaars in en uit de Krimpenerwaard

Leden

Ben je kunstenaar, professioneel of in je vrije tijd, en ben je woonachtig in of nabij de regio Krimpenerwaard, dan kun je lid worden van onze vereniging. Ook groepen of collectieven die kunst beoefenen of in kunst geïnteresseerd zijn, kunnen lid worden. Groepen of collectieven worden als één lid opgenomen in de ledenlijst en krijgen daarmee dezelfde rechten en plichten als individuele leden.
Iedereen is welkom, er zijn geen selectiecriteria voor toelating. Je aanmeldingsgegevens worden geregistreerd maar niet zonder je toestemming openbaar gemaakt. We vragen bij aanmelding o.a. of je jezelf professioneel of amateur kunstbeoefenaar vindt. De vereniging doet hierover geen uitspraak, dat is aan de kunstenaar zelf. De vereniging organiseert activiteiten voor elk type kunstenaar en voor diverse kunstvormen. Per activiteit bepaalt het bestuur in samenwerking met het organiserend comité en met het oog op de te verwachten bezoekers of ballotage op ingebracht werk toegepast wordt.  Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot en met 31 december, na 1 juli betaal je de helft van de contributie voor de rest van het jaar. Het lidmaatschap  wordt stilzwijgend verlengd. Opzeggingen voor 1 januari. Opzeggen en doorgeven van adresmutaties kan via ledenadministratie@kunstwaard.nl.

Ledenvoordeel (Je krijgt)

• Een minisite op de website
  • Publicatie van je activiteiten op de website en in de nieuwsbrief (650+ adressen!)
  • Nieuws via email
  • Het Jubileumboek 2014
  • Stemrecht op de jaarvergadering
  • Expositiemogelijkheid in onze pop-up galerie
  • Korting bij deelname aan kunstwedstrijden en kunstroutes van de vereniging

Ledenbijdrage (We vragen)

• Een jaarlijkse contributie die in 2017 €35,- bedraagt
  • Van jongeren tot en met 21 jaar slechts €10,- per jaar
  • Op vrijwillige basis assistentie bij de organisatie en uitvoering van verenigingsactiviteiten en van evenementen waar de vereniging bij betrokken is.

Lees hier meer over de privacy van je gegevens.