Kunst en kunstenaars in en uit de Krimpenerwaard

Alle kunstenaars

Arjenne Vossepoel

Objecten, installaties, performances, poëzie, totografie, schilderijen

In een transparante wereld wordt verhulling zichtbaar; in omslotenheid, geborgenheid worden schatten geboren en bewaard. Schaduwen van licht en spiegeling in organische vormen en menselijke relaties zijn terugkerende thema’s in haar als conceptueel te omschrijven werk. In tekst, fotografisch, zowel als ruimtelijk werk, installaties en performances geeft zij vorm, geeft zij taal voor daar waar het stil valt.Er is wisselwerking tussen het persoonlijk en het wereldlijke... verhulling en zichtbaarheid...

Het beeld dat zij schetst blijft doorwerken...

3qART - Samen met Jan Mostert (gitaar) en Dea Epema (basgitaar) vormt Arjenne het collectief 3qART. Een verder zoeken van vorm en uitdrukking wordt een muzikaal, fonetisch experiment.

X3 - Samen met Ria Volk en Annemarie van Hooff vormt Arjenne het collectief X3. Samen maken zij méér... exposities rond het thema verhalende verzamelingen bij het verglijden van de tijd. Installaties en associatieve beelden, met foto's, film en geluid.

CONTACTwww.arjenne.net

mail@arjenne.net


AGENDA 2016

1 juli t/m 31 december - Groep van Zes, kunstenaars in de Kapel
Met ingang van 1 juli bestaat de Groep van Zes naast Suzan Schuttelaar en Paulus Daelmans uit Arjenne Vossepoel, Jos van der Biezen, Matthé van Oostrom en Liesbeth de Jong. Zij werken en exposeren in de Jeruzalemkapel en aangrenzende schoolmeesterwoning, Jeruzalemstraat 11, Gouda. Arjenne's atelier vindt u op de begane grond, achter de kapel. Open do t/m zo 11.00 - 17.00 u, van harte welkom!

20 juni t/m 10 juli - X3 - de som der dingen
Ria Volk, Annemarie van Hooff en Arjenne Vossepoel treden als collectief naar buiten onder de naam X3. De som der dingen is de eerste in een reeks exposities rond het thema verhalende verzamelingen bij het verglijden van de tijd. De tentoonstelling bestaat uit associatieve beelden in de ruimte, met gebruikmaking van foto's, film en geluid. Firma Van Drie, Gouda, open di t/m zo 12.00 - 17.00 u, van harte welkom!

2 t/m 21 mei - Gelaten
Duo-expositie van Arjenne Vossepoel en Liesbeth de Jong, met portretten, een ruimtelijke installatie en performance. Het geheel vormt één conceptueel werk.

De Ruimte van Rolf, Lage Gouwe 248, Gouda.

8 en 9 april - Open Atelier
Tijdens de open atelierroute stellen ruim 80 kunstenaars in de binnenstad van Gouda hun atelier open voor publiek tussen 12.00 - 18.00 u
Van harte welkom in Arjenne's atelier, Westhaven 12

15 t/m 27 maart - Lievelingen
Expositie van lievelingen van de kunstenaar, 38 kunstenaars tonen en vertellen hun verhaal bij hun meest speciale werk
Firma Van Drie, Gouda open di t/m zo 12.00 - 17.00