kunst en kunstenaars in en uit de Krimpenerwaard

Alle kunstenaars

Atelier Ambrosius

Auteur ~ Botanical art ~ Gezondheid

Freelance journalist en schrijfster
Beeldende kunst: Botanical Art
Coach, klassiek homeopaat

Teksten: voor elk wat wils; commercieel, zakelijk, persoonlijke portretten, brieven.

Boeken:
~ Het geheim van de Inca. Spiritualiteit van Zuid Amerika.
~ De beschutting, tegen kleine ongemakken op weg naar gelu
k. Een roman die zich afspeelt in Zeeland, waar het daar nog streng beleden geloof belicht wordt tegen het ritme van de natuur.
~ Mijn eiland. zeventig portretten van het Zeeuwse eiland Tholen dat lang geïsoleerd is gebleven en daardoor een heel authentiek karakter heeft behouden.

Botanical Art is kunst met elementen uit de natuur: aarde, zand, gedroogde bloemen, veren en haren, wespennesten, hout, edelstenen, botten en graten etcetera. Ook in opdracht.

Coaching en counseling
~ 'Het spel van de nieuwe gouden tijd' is een verrukkelijk spel om je dromen samen waar te maken. Voor persoonlijke ontwikkeling en teambuilding. In Zuid Amerika eenvoudigweg om je wensen te vervullen.
~ Een goed gesprek. Van tijd tot tijd je ‘hoofd’ op een rijtje krijgen? Dat kan. Maar ook als je behoefte hebt aan een vertrouwensgesprek, een spiegel nodig hebt of een klankbord. Wil je weten waar je talenten liggen, sta je op een kruispunt of ben je juist verdwaald? Ik help je graag verder.

Klassiek homeopaat
Ruim 20 jaar ervaring. Gecertificeerd in homeopathie en verloskunde. Klassieke homeopathie kan ingezet worden op tal van aandoeningen, zowel akuut als chronisch. Het versterkt het natuurlijk immuunsysteem en ondersteunt in plaats van te onderdrukken. Geen eigen risico en vergoeding uit de aanvullende verzekering
~ lid NVKH

Cursussen:
Meditatie, mindfoolness.
Diverse cursussen en spellen voor persoonlijke ontwikkeling voor kinderen en volwassenen
Kinderpersbureau. Biografisch schrijven.


Atelier Ambrosius


Tel: 06-18257903
Mail: info@atelierambrosius.nl
www.AtelierAmbrosius.nl

Loes Ambrosius
Knotwilgenstraat 50
Schoonhoven