kunst en kunstenaars in en uit de Krimpenerwaard

Alle kunstenaars

Ella van Vliet

Streekdichter, schilder, maakt sieraden en glasdecoraties


Streekdichter, schilder, maker van glaskunst, geven van workshops. Ik schrijf gedichten en limericks over alles wat actueel is, me verwondert of boeit. Over dingen die ons allen beroeren of ontroeren. Ook in opdracht. Tevens maak ik graag potloodtekeningen en schilderijen in acryl. Realistisch schilderen heeft mijn voorkeur.


SCHILDEREN:

ik schilder acryl op doek en maak veelal realistisch, maar ook surrealistisch en abstract werk en ben regelmatig te zien op exposities in en om het Groene Hart.


Gedichten:Nadat in 1999 mijn eerste gedichtenbundel verscheen: 'Zonnestraal op Tafel' en in 2002 mijn tweede: 'Dichterbij', raakte het schrijven in een stroomversnelling.

In 2007 werd ik voor twee jaar gekozen tot Polderdichter van de Krimpenerwaard.

Limericks:In november 2012 kwam mijn limerick boekje uit, getiteld:

(s)limericks, 'geluk zit in een klein boekje'. Om het geluk te benadrukken heb ik een heus Klavertje Vier voor u gekweekt, gedroogd en op de cover geplaatst. Het boekje is full-color, handzaam en met uitsluitend limericks. Deze 5-regel gedichtjes staan vol met humor, waanzin en wijsheden en kleine illustraties. Voor slechts ? 6,- is dit boekje bij mij te koop via mijn e-mail adres: crellatief@hotmail.com

SIERADEN maken:

WORKSHOPS:

Sinds enige tijd maak ik zelf sieraden van kralen, koord, lint, leer, suède, bedels enz. Ik verkoop ze graag op braderieën of markten of via mijn webshop:

www.ellaskralendoos.nl .

Omdat deze hobby enorm leuk is om met anderen te delen, geef ik daar workshops in. Dit kan bij mij thuis of op een geschikte locatie, waar voldoende ruimte aanwezig is om al mijn materialen uit te stallen. Vanaf 2 personen bij mij thuis is dat al mogelijk. Op locatie vanaf 4 personen.

KINDERFEESTJES

Heel leuk voor bv. kinderfeestjes (leeftijd vanaf 8 jaar), personeels- of vriendinnenfeestjes of een jubileum.

Prijzen, meer info of al ideeën opdoen? Kijk op mijn website: www.ellaskralendoos.nl ook voor het bestellen van onderdelen of reeds kant en klare sieraden kun je hierop terecht.

Voor info: mail naar : crellatief@hotmail.com