kunst en kunstenaars in en uit de Krimpenerwaard

Alle kunstenaars

Hans Reijmerink

Beelden in natuursteen.

Ik ben opgeleid als een fijnmetaalbewerker en werktuigbouwer die begin 80er jaren de ICT is "ingerold". Heel veel vervolg opleidingen gedaan. Vooral in de avond (en nacht) uurtjes.   Een jaren geleden ben ik de beeldende kunst gaan ontdekken. Daar stop ik heel veel van mijn energie in. Het is een verademing om te (her)ontdekken dat er zoveel kunstzinnige creatieviteit in me zit.

Ik ben een autodidact. Volg nog steeds cursussen bij o.a. Adriaan Seelen, Gerard van Rooy e.d. Ik maak mijn beelden voornamelijk in Dolomiet (Duits hardsteen), Euville, Belgisch hardsteen, Portugees Mocca, en dergelijke steen soorten. Mijn werk is figuratief tot abstract met regelmatig ook vrouwelijke vormen.

Ik neem beperkt deel aan exposities. In mijn  beelden tuin in Duitsland ( Hellenthal-Udenbreth - www.eifel-anders.nl ) staan de meeste beelden opgesteld. Deze kunnen op afspraak snel naar Nederland gehaald worden. Ook is bezichtiging in Duitsland natuurlijk mogelijk.

Ik geef cursus beeldhouwen in mijn atelier .Workshops in de Eifel zijn ook een mogelijkheid. Hier kan je kunstenaar werk combineren met genieten van een mooie omgeving. Ook voor de kunstschilder volop mogelijkheden. 

Ik werk ook in opdracht. Denk daar bij ook aan (bedrijf) naamborden, logo's en dergelijke. Heeft u vragen, neem even contact met me op ( info@hansartwork.nl)