kunst en kunstenaars in en uit de Krimpenerwaard

Alle kunstenaars

KunstKring Krimpen

voor kunstenaars en kunstliefhebbers

De KunstKring Krimpen organiseert presentaties, workshops en lezingen over kunst en cultuur voor kunstenaars en kunstliefhebbers.


Waar, wanneer en entree

Alle bijeenkomsten vinden plaats in de Tuinzaal van het Streekmuseum, IJsseldijk 312 in Krimpen aan den IJssel, tenzij anders vermeld.

Aanvang: 20.00 uur.

Entree voor niet-leden: 7,50 euro.


De kunstkringbijeenkomsten voor het najaar 2020 gaan voorlopig niet door i.v.m. de maatregelingen rond het Covid 19 virus.


NIEUWE LEDEN ZIJN BIJ DE KUNSTKRING KRIMPEN VAN HARTE WELKOM

De KunstKring Krimpen telt op dit moment 56 leden. Het kost 27,50 euro per persoon per jaar om lid te worden. Daarbij komt 20 euro als donateur bijdrage aan het Streekmuseum (per gezinseenheid). Deze bijdrage geeft u recht op gratis toegang tot het Streekmuseum.

Mocht u interesse hebben om lid te worden of vragen hebben, gebruik dan het volgende email-adres hrbuitenwerf@caiway.net of bel 0180521426.


LEDEN VAN DE PROGRAMMACOMMISSIE

Beppie Fränzel, Dingena Staal, Aad Visser en Willemijn Preij, die coördinator en contactpersoon is van de commissie (0180 580044). Deze commissie stelt de programma's vast en nodigt kunstenaars en sprekers uit. Programmasuggesties zijn altijd welkom!


BESTUURSLEDEN

Ger Noomen, Letty van Duyn (penningmeester), Willemijn Preij (vicevoorzitter), Hadewey Buitenwerf (voorzitter)