kunst en kunstenaars in en uit de Krimpenerwaard

Alle kunstenaars

Liesbeth de Reiger

CeKaBe KERAMIEK

 

HET ATELIER GEEFT EMOTIE EEN VORM IN KERAMIEK. 

CeKaBe Keramiek maakt urnmonumenten op daarvoor speciaal aangelegde plekken op begraafplaatsen of gedenkparken. Projecten die in een thema samen met onze opdrachtgevers tot stand komen. Gedenkbeelden maken wij als monument voor b.v. kinderhofjes, algemeen monument en verzamelgraven. Urnen zowel klein als groot in iedere gewenste vorm unica en in serie. Gedenkbeelden naar een knuffel of vormen passend bij die ene mens. Ter verfraaiing, worden van keramiek afsluitplaten, zitobjecten en ornamenten door ons gemaakt.

 

ONZE OPDRACHTGEVERS zijn particulieren, crematoria, begraafplaatsen, gedenkparken en gemeenten in binnen en buitenland.

 

WIJ ADVISEREN bij het creƫren van een aantrekkelijke omgeving op begraafplaatsen en urnentuinprojecten als aanvulling op de bestaande asbestemmingsmogelijkheden die al aangeboden worden.

 

ONZE PRODUCTEN kunnen langdurig buiten maar ook binnen geplaatst worden omdat wij bakken op een zeer hoge temperatuur waarbij de klei dichtsinterd en de "scherf" geen vocht meer op kan nemen. 

 

U BENT VAN HARTE WELKOM om een afspraak met ons te maken wanneer u meer over ons werk en andere mogelijkheden in keramiek wilt weten.

 

Met vriendelijke groet,

Liesbeth de Reiger, Cor Slooff en team.