kunst en kunstenaars in en uit de Krimpenerwaard

Alle kunstenaars

Nelly van Dijk

vandijkartobjects

Mijn werk is heel divers, speels als ik in mijn objecten vogels, hartjes, roosjes, en parels gebruik die kusjes symboliseren. Ik hou ook van enorm uitdagende constructies. Objecten die uiterst technisch gemaakt zijn! Waar vakmanschap en mijn timmermansoog de basiselementen vormen. Ik laat mijn handen de klei vormen en door vlot te werken krijgt mijn werk spontaniteit en levendigheid.


Ik zal nooit meer twijfelen aan mijn eigen fantasie.Ik ga gewoon de mooiste dingen maken van de wereld! [2007]


Ik ben Nelly van Dijk en geboren in een klein dorpje. Mijn jeugd was een creatieve tijd, op oma's zolder rondneuzen. De Boomgaard. Schuren met biggen en kippen. Mijn 60 konijnen. De timmerwerkplaats van mijn pa. Een groentetuin en ook het Restaurant, Cafe en de Slijterij van mijn ouders. Bij ons thuis was en is het altijd feest! Het meewerken vond ik kleurrijk en heeft mij veel gebracht. Ik heb veel banen en studies die ik leuk vond gecombineerd. Er was en is zoveel leuks te doen op deze wereld!


Catering Manager bij Siemens NL,Catering Manager bij ABN Kneuterdijk, Etaleur bij Siebel Juweliers. Verkoop op beurzen zoals de Fleur en Deli Vin, Regiegroep onderdeel van City Management Schoonhoven. Kinderprogrammering Arto Theater Schoonhoven


Mijn mobiele Atelier Uit je Nest! Kunst op locatie vanuit een Bed. Stoere Workshops. uitjenest.wordpress.com Mijn hart volgen! Mijn grote liefde om creaties te scheppen is voor mij onuitputtelijk zowel food als non food.


De liefde is een rode draad door mijn werkstukken. Als de liefde er niet is, is alles zonder Soul.


In 2010 ben ik gescout door Centrum Beeldende Kunst Zuid Oost Amsterdam. Lucy Hooft en haar team verkopen mijn werk met veel plezier in de Galerie. Mijn werk wordt met grote regelmaat aangekocht door Banken. Veel kunstwerken komen in prive collecties die de grens van Europa ver overschrijden. De Gemeente Amsterdam heeft in 2012 een object aangekocht als prijs voor ''De Beste ondernemer van Amsterdam''. De in opdracht gemaakte werken voor o.a. de Lions en hun zakenrelaties worden met grote bevlogenheid gecreeerd.


vandijkartobjects.jimdo.com

uitjenest.wordpress.com