kunst en kunstenaars in en uit de Krimpenerwaard

Alle kunstenaars

Yvonne de Reus

novYtyd

Atelier/Galerie, Workshopruimte. Mijn naam is Yvonne de Reus-de Bruin en ben geboren op 7 oktober 1959 in Rotterdam. Ik ben sinds 1990 actief met schilderen, (interieur) tekenen en andere creatieve bezigheden. Na de MTS voor meubilerings- en houtbedrijven, afdeling woninginrichting, heb ik veel ervaring opgedaan in de meubelbranche waar ik onder andere advieswerk deed en interieurtekeningen maakte. Later heb ik me meer beziggehouden met tekenen en schilderen.

Tegenwoordig geef ik op donderdag- en vrijdagmiddag teken- en schilderlessen bij atelier Pot-dorie, Oosterstraat 32 in Krimpen aan den IJssel. Een teken-/schildercursus bestaat uit 12 lessen van 2,5 uur in groepjes van max. 6 personen. De cursussen zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen, met of zonder ervaring. We beginnen met een aantal tekenoefeningen, we besteden aandacht aan kleurenleer en daarna gaan we aan de slag met schilderen met (acryl)verf op doek.In overleg organiseer ik workshops, zoals een workshop sculpturen maken, schilderen op houten paneel, sieraden maken van rubber, etc.

Ben je geïnteresseerd, neem dan contact met mij op. Je kunt bij bereiken op 06-42 685 111 of mail naar novytyd@kpnmail.nl.