kunst en kunstenaars in en uit de Krimpenerwaard

Alle kunstenaars

Marjolein van Zummeren

Atelier & Galerie 12Bead Glass

Mijn liefde voor glas heeft zijn weg gevonden in de techniek "lampworking" (glaswikkelen achter de brander). Het schilderen miste voor mij het driedimensionale, beeldhouwen de kleur, het glas heeft het alle twee en bied eigenlijk nog meer magie. Ik blijf ieder dag weer leren van het glas. www.12beadglass.com

Naast de ontworpen sieraden werk ik graag in opdracht. Zeker voor www.herdenkingskralen.nl is het erg bijzonder om sieraden te maken. Het vatten van de herinnering in het glas is voor mij altijd een bijzonder opdracht. Het grootste compliment dat ik kan krijgen zijn tranen bij het zien van het sieraad door de opdrachtgever.

Sinds 2013 zijn we gevestigd in Schoonhoven met een prachtig atelier met galerie. Een heerlijke plek om in te werken en workshops te geven.

Tevens hebben we ook de voorraad om zelf sieraden te maken in deze ruimte gezet op www.12bead.com kunt u het assortiment bekijken. Een combinatie van diverse creativiteit in een oud pakhuis. We hopen u snel eens bij ons te mogen ontvangen.

Atelier & Galerie 12Bead Glass

Koestraat 60
2871 DS Schoonhoven
info@12beadglass.com
0182 - 786 864
open op zaterdag van 10.00 - 17.00 of op afspraak