kunst en kunstenaars in en uit de Krimpenerwaard

KUNSTSTROMING 2021

Kunststroming vindt dit jaar op 10-11-12 september plaats. We doen dan ons uiterste best om er een fantastisch evenement van te maken! Ben je niet bekend met de locatie waar KS2021 plaatsvindt? Kijk eens op GOUDasfalt.nl

In de afgelopen jaren vond Kunststroming al vier maal plaats langs de rivieren die de Krimpenerwaard begrenzen; in 2012 en 2014 langs de rivier de Lek, in 2016 en 2018 langs de rivier de Vlist. Deze 5e editie van Kunststroming wordt uitgevoerd langs de Hollandse IJssel, op één grote locatie: GOUDasfalt. Op deze bijzondere industriële en culturele locatie willen wij een kunstzinnige ontmoeting realiseren tussen de polder Krimpenerwaard en de stad Gouda. De Hollandse IJssel en specifiek het grondgebied van GOUDasfalt markeren van oudsher de grens tussen stad en polder. Op het terrein zijn ook ambachtelijke ondernemers, horeca en parkeerplaatsen aanwezig.

Het evenement Kunststroming 2021 vindt plaats gedurende één lang weekend en wordt georganiseerd door een organisatiecomité van de Vereniging Krimpener Kunstwaard en de Goudse Kunststichting Firma Van Drie.

Voorwaarden voor deelnemende kunstenaars.

 

 

Sponsoren