kunst en kunstenaars in en uit de Krimpenerwaard

Alle kunstenaars

KunstKring Krimpen

voor kunstenaars en kunstliefhebbers

De KunstKring Krimpen organiseert presentaties, workshops en lezingen over kunst en cultuur voor kunstenaars en kunstliefhebbers.


Waar, wanneer en entree

Alle bijeenkomsten vinden plaats in de Tuinzaal van het Streekmuseum, IJsseldijk 312 in Krimpen aan den IJssel, tenzij anders vermeld.

Aanvang: 20.00 uur.

Entree voor niet-leden: 7,50 euro.Programma voor de eerste helft van 2019: 
5 februari: beeldend kunstenaar Ingrid Zelessen die een presentatie houdt over haar werk (schilderijen en sieraden met edelstenen

19 februari: Fotografe Iris Loonen met een presentatie van haar werk o.a. fototaferelen.
5 maart: Beeldend kunstenaar Jacqueline Specken laat haar werk zien (grote en kleine objecten)
19 maart: Amateurarcheoloog Paul in het Veld houdt een lezing over archeologie en overvondsten o.a. in de Krimpenerwaard.
2 april: Keramiste Marian Timmer komt vertellen over haar liefde voor dieren en keramike. 
16 april: Fotograaf Jaap van den Berg en Mieke de Haan houden een presentatie over hun werk. 
30 april: Onder leiding van dirigent Robert Vuyk zal er gezongen worden volgens de regels van een badkamerkoor: zingend genieten! NIEUWE LEDEN ZIJN BIJ DE KUNSTKRING KRIMPEN VAN HARTE WELKOM

De KunstKring Krimpen telt op dit moment 52 leden. Het kost 27,50 euro per persoon per jaar om lid te worden. Daarbij komt 20 euro als donateur bijdrage aan het Streekmuseum (per gezinseenheid). Deze bijdrage geeft u recht op gratis toegang tot het Streekmuseum.

Mocht u interesse hebben om lid te worden of vragen hebben, gebruik dan het volgende email-adres hrbuitenwerf@caiway.net of bel 0180521426.


LEDEN VAN DE PROGRAMMACOMMISSIE

Beppie Fränzel, Dingena Staal, Hadewey Buitenwerf en Willemijn Preij, coördinator en contactpersoon van de commissie (0180 580044). Deze commissie stelt de programma's vast en nodigt kunstenaars en sprekers uit. Programmasuggesties zijn altijd welkom!BESTUURSLEDEN

Ger Noomen, Letty van Duyn (penningmeester), Willemijn Preij (vicevoorzitter), Hadewey Buitenwerf (voorzitter)