Kunst en kunstenaars in en uit de Krimpenerwaard

Alle kunstenaars

Sylvia Brands

Olieverf en plateel

Kunstschilderatelier, schilderlessen, aardewerk (plateel) geboortetegels 

 

Sylvia Brands is geboren in Schoonhoven en woont daar nog steeds.

Ze geeft daar diverse schilderlessen en workshops zoals b.v. lessen in tekenen, schilderen (olieverf, aquarel) en aardewerkschilderen (plateelschilderen).

Ook is het mogelijk om een workshop van een dag(deel) te volgen in acrylschilderen, aquarelleren of aardewerkschilderen. Dit kan bij haar thuis in het atelier, op een leuke locatie (b.v. 't Liesvelt' of natuurmuseum 'de Wielewaal') of bij u thuis. Ook is er een arrangement bij Hotel Belvedère in Schoonhoven voor een workshop schilderen met overnachting.

 

Ook maakt zij geboorte (herinnerings) artikelen in de sfeer van het geboorte (trouw) kaartje. Je kunt hierbij denken aan een aardewerk geboorte(huwelijks) tegel (15x15cm) of bordje (21 cmø). Ook is het mogelijk het kaartje te laten schilderen op echt doek! De maten kunnen hiervan uiteenlopen van 20x20 tot 100x100cm! Leuke decoratie voor de kinder(slaap) kamer!

 

Zoekt u voor een relatie, een personeelslid, vriend, vriendin of familielid een speciaal op maat gemaakt geschenk? Dit zou ter ere van een jubileum, huwelijksfeest of verjaardag kunnen zijn. Of zomaar een attentie voor iemand die het verdient. Dan kan Sylvia zeker iets moois voor u maken. Denk aan een olieverfschilderij, een aquarel of en stukje aardewerk. Wel eens gedacht om een workshop of schilderlessen cadeau te doen? Kom zelf ook gezellig mee dan maken we er een onvergetelijke dag van met een werkstuk als blijvend aandenken. Kortom er is van alles mogelijk.

 

Neem gerust geheel vrijblijvend contact op voor verdere informatie zoals lesroosters en prijzen.

 

Sylvia Brands

 

sylviabrands@kpnmail.nl

tel.: 0611703977