kunst en kunstenaars in en uit de Krimpenerwaard

FEEST ALS CADEAU

05-10-2024Verenigingsactiviteiten

In april van dit jaar bestond de Krimpener Kunstwaard 15 jaar. Tijd voor een feest voor onze leden vinden we (het bestuur). Aan de voorbereiding van dit feest op 5 oktober 2024 wordt hard gewerkt. Het belooft een leuke middag te worden met veel activiteiten. 

De locatie is bekend, de Timmertuin aan de Kerkweg 106 in Berkenwoude, fraai gelegen naast de Berkenwoudse Driehoek. Op het terrein komt een mooie tent zodat het evenement weersbestendig is.

Tip van de sluier
Nu dan wat valt er allemaal te beleven vanaf 14.00 uur tot rond 18.00 uur op 5 oktober. Hoewel nog niet alles in kannen en kruiken is kunnen we alvast verklappen dat in groepjes verschillende activiteiten zijn te bezoeken. Je kan bijvoorbeeld met een gids op stap voor een rondleiding door de Berkenwoudse Driehoek, mogelijk komt er een rondleiding in diezelfde driehoek maar dan met iemand die alles weet over vogels. Je kunt kiezen om naar verhalenvertellers of dichters te luisteren. Er is muziek. En in de tent is er ruimte voor ontmoeting met een hapje en een drankje onder handbereik.

Wanneer het programma definitief is, komt het naar jullie toe. Maar je opgeven om aanwezig te zijn op 5 oktober kan al. En o ja elk lid van de Krimpener Kunstwaard mag een introducee (of -s) meenemen. Opgeven kan door een mail te sturen naar info@kunstwaard.nl. Graag melden in de e-mail met hoeveel personen je komt.